Korte en lange kapsels voor de zomer
0
Korte en lange kapsels voor de zomer

Deze zomer zijn korte kapsels heel trendy en leuk om te zien. Er zijn verschillende trends onder andere de kort haar met lange pieken aan de achterkant, de gedeeltelijk afgeschoren kapsels, kapsels met ronde pony en de schuine boblijn.

Boblijn kapsels

De boblijn kapsels zijn geïnspireerd op de kapsels uit de jaren 70, maar op een stijlvolle en moderne manier. Dit kapsel bestaat in varianten voor ieder gezichtsvorm, maar wordt meestal gedragen door vrouwen met steil haar van nature.

De pixie boblijn staat flatterend bij jongere vrouwen maar ook bij oudere dames met wat dunner haar.

Lange kapsels

De lange kapsels zijn geïnspireerd op de retro kapsels uit de jaren 60 en jaren 70. De styling is eenvoudig en onzichtbaar en zorgt voor meer structuur.

Super steil haar

Na een tijdje weggeweest is super steil weer helemaal terug. Dus haal je stijltang maar weer tevoorschijn. Dit seizoen keren we terug naar eenvoudiger haar. Deze haartrend is volgens de grote haarstylisten een verfrissende versie van glanzende, slanke stijl van de jaren negentig.

Vlechten

Vlechten moeten deze zomer op een creatieve manier gemaakt worden. Het liefst wat losjes, niet te strak. Er zijn talloze mogelijkheden met vlechten zoals een dubbelgevouwen vlecht of een visvlecht. Maak meerdere vlechten in verschillende soorten.

Paardenstaart

Zit je haar je in de weg? De paardenstaart is nu volledig trendy. Vorig jaar zagen we hem hoog maar deze zomer mag de paardenstaart laag en losjes.